ΑΣ

Για την επιστροφή στις νίκες σε απαιτητικό παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα τον Παναθλητικό Συκεών

Published

on

Στην 16η του «στροφή» μπαίνει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 15:00 τον Παναθλητικό Συκεών στο PAOK Sports Arena.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα – σοκ απέναντι στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, παραμένοντας όμως μαζί με άλλες δύο ομάδες στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-7.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Συκεών έχει ενισχυθεί με δύο ξένες παίκτριες και τη Θεοδώρου που μέχρι πρόσφατα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και προέρχεται από τη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας, με αποτέλεσμα να ανέβει στην 10η θέση με ρεκόρ 4-11.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, σχολίασε:

«Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς. Την Κυριακή επιστρέψαμε στην Θεσσαλονίκη μετά τον εκτός έδρας αγώνα και είχαμε στην διάθεση μας 48 ώρες για να προπονηθούμε και να ετοιμαστούμε για αυτή την αναμέτρηση. Θα έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ενισχυθεί πάρα πολύ στον δεύτερο γύρο, έχει πάρει δύο ξένες και την πρώην παίκτρια μας την Θεοδώρου. Είναι ένας σημαντικός και κομβικός αγώνας για εμάς, ώστε να ανέβουμε υψηλότερα στην βαθμολογία. Περιμένουμε οι παίκτριες μας να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο γήπεδο και θέλουμε να πάρουμε την νίκη παίζοντας ωραίο μπάσκετ».

Comments

Trending