ΑΣ

Σηκώνει κεφάλι!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο

Published

on

Υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που υποδέχεται σήμερα στις 18:00 στη Μίκρα τον Ζαφειράκη Νάουσας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο που γνώρισε μεσοβδόμαδα ο Δικέφαλος από τον Δούκα ήταν σίγουρα κάτι που πλήγωσε τους «ασπρόμαυρους» καθώς είδαν έναν εκ των στόχων της σεζόν να απομακρύνεται πρόωρα.

Γι’ αυτό το λόγο και το σύνολο του Π. Γούσιου καλείται να αντιδράσει άμεσα και να συνεχίσει την προσπάθεια του για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια, μιας και συνεχίζει σταθερά στην 3η θέση με 25 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας με 23-22, αποτέλεσμα το οποίο τον έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, σχολίασε:

«Υποδεχόμαστε τον Ζαφειράκη Νάουσας στην έδρα μας, είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και θέλουμε μόνο τη νίκη. Η Νάουσα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα με πολύ αξιόλογους παίκτες, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τους δύο βαθμούς. Δυστυχώς, το πρωτάθλημα είναι ο μόνος στόχος που μας απέμεινε και πρέπει να κάνουμε το παν για να το διεκδικήσουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την κακή μας εμφάνιση στον αγώνα του Κυπέλλου και να εστιάσουμε στον επόμενη αγώνα. Θα ήταν μεγάλη χαρά όλη της ομάδας να δούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στις κερκίδες».

Comments

Trending