ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Όλοι Μίκρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Το κάλεσμα του Ερασιτέχνη στον κόσμο του Δικεφάλου για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά

Published

on

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου για να δώσει το παρόν στο ντέρμπι της Κυριακής (12/2) στη Μίκρα, με τον Ολυμπιακό, ενώ από την δική του πλευρά ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, επισήμανε την κρισιμότητα του αγώνα.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο της ομάδας, να δώσει δυναμικό παρών στο Σπίτι του Χάντμπολ, ωθώντας με την φωνή και τον παλμό του στους «ασπρόμαυρους» σ’ ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Με την προσωπικότητα του ήταν για το ελληνικό χάντμπολ ένα κόσμημα, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Καλή δύναμη στην οικογένεια του. Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς και στα 60 λεπτά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη, με σκοπό να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στην κορυφή».

Comments

Trending