Connect with us

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Σημαντική νίκη, στόχος η Ευρώπη»

Για το σπουδαίο διπλό, αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

PAOK24

Χατζηθεοδώρου: «Σημαντική νίκη, στόχος η Ευρώπη»

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Δικεφάλου να εδραιώνεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, έκανε λόγο στις δηλώσεις του για μία πολύ σημαντική νίκη, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η έξοδος στην Ευρώπη, ενώ μίλησε και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο λέγοντας πως η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

«Μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Πολλά μπράβο στα παιδιά. Παίξανε εξαιρετικά καθόλη την διάρκεια του αγώνα, με πειθαρχία, πάθος, και καθαρό μυαλό. Θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια, και αυτή η νίκη εκτός από την καλή ψυχολογία την οποία μας δίνει, προσθέτει και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια μας για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ο στόχος μας ασφαλώς είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να τα καταφέρουμε. Παρά την πολύ καλή διάθεση, ξεχνάμε αμέσως το σημερινό ματς, και από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Πανιώνιο. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, και θα κυνηγήσουμε βαθμό ή βαθμούς, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο θεωρητικά φαβορί είναι ο Πανιώνιος»., σημείωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ