ΑΣ

Να το αποδείξει στην πράξη

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον ουραγό Αριστοτέλη Σκύδρας

Published

on

14η αγωνιστική της Volley League των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 18:00 (live stream YouTube ESAP TV) στο Γυμναστήριο Καλυβίων από τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Θεωρητικά, ο Δικέφαλος αναμένεται να έχει εύκολο έργο, όμως οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι καλούνται να το αποδείξουν και στην πράξη και να φύγουν με το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στο… κυνήγι της πρώτης θέσης.

Ο ΠΑΟΚ είναι στη 2η θέση με 30 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Σκύδρας παραμένει ουραγός με μόλις 3 βαθμούς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, είπε:

«Ολοκληρώσαμε την τακτική προετοιμασία μας για το παιχνίδι, και αυτό που μπορούμε να δούμε είναι πως ο Αριστοτέλης είναι μία καλή ομάδα. Η βαθμολογική τους θέση δεν θα πρέπει να μας κάνει να επαναπαυθούμε και να χαλαρώσουμε.

Αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε άκρως σοβαροί στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού, διότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στην τωρινή βαθμολογική μας θέση.

Είμαι σίγουρος πως και οι παίκτες μας το γνωρίζουν αυτό, και θα κάνουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι!».

 

Comments

Trending