Connect with us

ΑΣ

Σαουλίδης στο PAOK24: «Νίκη με ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή!»

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του Δικεφάλου για τη σπουδαία νίκη των «ασπρόμαυρων» επί του Ολυμπιακού

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σαουλίδης στο PAOK24: «Νίκη με ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή!»

Νίκη γοήτρου, ψυχολογίας και -υπό προϋποθέσεις- βαθμολογικής σημασίας, για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε στη Μίκρα με 21-20 του Ολυμπιακού σπάζοντας ένα αρνητικό σερί που υπήρχε επί των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια.

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του τμήματος, Αντώνης Σαουλίδης, ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες του Δικεφάλου, βρέθηκε σήμερα στη Μίκρα από έναν διαφορετικό ρολό, καθώς ήταν σχολιαστής στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω του καναλιού του ΑΣ ΠΑΟΚ στο YouTube.

Λίγη ώρα μετά τη παλικαρίσια νίκη του ΠΑΟΚ, το PAOK24 επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαουλίδη ο οποίος σχολίασε τα όσα είδε στο σημερινό αγώνα:

«Η ομάδα αγωνίστηκε με ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή. Πήρε τη νίκη σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο και η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Είμαι βέβαιος ότι τέτοιες νίκες ανοίγουν την όρεξη και στρώνουν το δρόμο για μεγάλες πορείες. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με εμάς όταν είχαμε πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ρωσία.

Περιμένουμε πλέον τα πλέι-οφ με ανυπομονησία και ελπίζουμε ο ΠΑΟΚ να είναι η ευχάριστη έκπληξη. Άλλωστε υπάρχει ένα σύνολο με ταλέντο, ποιότητα και πολύ καλό προπονητή».

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το τμήμα να μην έχει τις επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά ένας «πυρήνας» φίλων του ΠΑΟΚ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των «ασπρόμαυρων», με τον Αντώνη Σαουλίδη να αναφέρει:

«Το τμήμα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιδιαίτερους δεσμούς τα τελευταία 15 χρόνια με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Σε μια εποχή δύσκολη για το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ έφερε μεγάλες χαρές. Δεν το ξεχνάει αυτό ο κόσμος και τιμά την μακρά και ιστορική πορεία του τμήματος».

Η παρουσία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αποδείχτηκε… γουρλίδικη και πολλοί ήταν εκείνοι που του ζήτησαν να συνεχίσει σε ρόλο σχολιαστή και στα επόμενα ματς του Δικεφάλου, με τον ίδιο να απαντά:

«Αν είναι να πάμε αήττητοι έως το τέλος της σεζόν, δεσμεύομαι να είμαι εκεί μέχρι το φινάλε!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον εκτός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=nozTC363RZ0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Nάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»

Κανείς δε ξεχνά το Νάσο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο ΑΣ  ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από επτά χρόνια!

Η ανάρτηση του ΑΣ:

«Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»
27/04/2017-27/04/2024
7 χρόνια «μακριά» μας, για πάντα στο μυαλό μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ