ΑΣ

Ψάχνει απόδραση πρωτιάς!

Ο ΠΑΟΚ στη Σαντορίνη με στόχο να φύγει αλώβητος

Published

on

Σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που σήμερα στις 19:00 (live ΑΟ Θήρας YouTube) φιλοξενείται από τον ΑΟ Θήρας για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volley League.

Ο Δικέφαλος (1η θέση – 53 βαθμοί) θέλει να επιστρέψει με τη νίκη στη Θεσσαλονίκη ώστε να διατηρήσει την απόσταση του από την ΑΕΚ (2η θέση – 51 βαθμοί) την οποία φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική στη… μητέρα των μαχών για την πρωτιά που δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Θήρας είναι οριστικά στην 5η θέση της βαθμολογίας (37 βαθμοί), αλλά θέλει να δώσει ένα δυνατό τεστ ενόψει των παιχνιδιών που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:

«Υπάρχουν δύο τελευταία παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Εμείς παλεύουμε για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο ΑΟ Θήρας και η ΑΕΚ είναι δυνατές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παλεύοντας και στα δύο παιχνίδια. Το αυριανό παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

 

Comments

Trending