ΑΣ

Το κρισιμότερο, μέχρι το επόμενο!

Ματς ζωής και θανάτου για τον ΠΑΟΚ σήμερα στη Μίκρα

Published

on

Ματς χωρίς… γυρισμό για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ σήμερα στη Μίκρα, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στις 19:00 στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1.

Η σειρά είναι στο 1-1 και το σύνολο του Δ. Πελεκίδη θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

«Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, με στόχο εκείνος να δώσει το παρών και να μετατραπεί σ’ έναν επιπλέον παίκτη στο γήπεδο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, σχολίασε:

«Έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας να διαχειριστούμε κάποιες απουσίες. Είναι ένας τελικός για εμάς, στον οποίο καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για 60 λεπτά. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πειθαρχία. Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα. Πολύ σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου, για να μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια μας για πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος!».

 

Comments

Trending