ΑΣ

Κανάτας: «Είχαμε υπομονή και απόλυτη κυριαρχία»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το τρίποντο στην Κρήτη

Published

on

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε του ΑΟ ΡΕΑ με 0-1 στην Κρήτη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Λευτέρης Κανάτας, σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ ΡΕΑ, την οποία ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα η οποία είχε έναν αμυντικό προσανατολισμό, και έως έναν βαθμό κατάφερε να κρατήσει τις επιθέσεις μας μακριά από την εστία. Η ομάδα μας είχε την υπομονή, την απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο και στις τρεις γραμμές, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει όλες τις επιθετικές ενέργειες σε γκολ. Κρατάμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στις Κυρίες για την προσήλωση του στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από το απόλυτο των νικών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Η παίκτρια και σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γεωργία Χαλατσογιάννη, είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σ’ έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Μπήκαμε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό, δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, και με ομαδική προσπάθεια καταφέραμε να το πετύχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι την κυριαρχία, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δυστυχώς δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Από δω και πέρα, αθλήτριες και προπονητικό τιμ προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί των νικών».

Comments

Trending