ΑΣ

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τον μάνατζερ Μιχαλόπουλο

Του χρεώνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στο κλαμπ

Published

on

Έντονος εκνευρισμός υπάρχει τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του ΑΣ ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να χρεώνουν έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα, από τον μάνατζερ Μιχαλόπουλο. To PAOK24 αποκαλύπτει το παρασκήνιο που συνδέει 3 διαφορετικές υποθέσεις.

Ο τελευταίος είναι ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Βαν Ντε Ντρις, αλλά και του Αλέξανδρου Ράπτη. Στις διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Έλληνα παίκτη, ο εν λόγω μάνατζερ ζητά τα διπλάσια λεφτά προκειμένου να δώσει το “οκ” για την ανανέωση και ενώ την ίδια ώρα έχει παγώσει το θέμα του Βέλγου διαγώνιου που έχει ως τώρα προφορική συμφωνία για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Όλα φαίνεται να ξεκινούν από το γεγονός πως ο Δικέφαλος έχασε τον Θοδωρή Βουλκίδη, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό εδώ και δυο μήνες και ενώ οι «ασπρόμαυροι» διεκδικούσαν δυο τίτλους, το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Πρόσωπο κλειδί -και εδώ- ο ίδιος μάνατζερ!

Ο ΠΑΟΚ που αναβαθμίζει την καριέρα των παικτών που έρχονται στην ομάδα βλέπει τον Μιχαλόπουλο να μην το εκτιμά, αλλά αντ’ αυτού να του δείχνει μεγάλη ασέβεια..

Comments

Trending