ΑΣ

Πάρτι ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το 18ο!

Ο Δικέφαλος επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο φινάλε της φετινής σεζόν

Published

on

Με τον ιδανικότερο τρόπο έπεσε η αυλαία της φετινής σεζόν για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος πανηγύρισε την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος, στο «σπίτι» του, στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία 500 και πλέον φίλων της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυρες» ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των πλέι-οφ με 45 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες και 1 ήττα στο… μίνι-πρωτάθλημα που ακολούθησε της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 18′ η Ακίντα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από… συστημένη σέντρα της Μήτκου για το 1-0.

Ο ΟΦΗ άγγιξε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, όμως η Μιλόγια είπε «όχι». Η Ριμπάνσκα προσπάθησε να… κρεμάσει την γκολκίπερ του ΠΑΟΚ η οποία με τα ακροδάχτυλα άγγιξε τη μπάλα που κατέληξε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έσκασε εκτός εστίας.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τις φιλοξενούμενες στο 25′ με κεφαλιά της Ριμπάνσκα σε κενή εστία να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στο 27′ ήρθε το 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Κόρνερ της Μήτκου και καρφωτή κεφαλιά της Γκούνη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της κρητικής ομάδας.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Μετά από εξαιρετική βαθιά μπαλιά η Μήτκου βρήκε την Μπασούρη η οποία γύρισε τη μπάλα στην Ακίντα που δε δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στην κενή εστία του ΟΦΗ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ.

Με δέκα παίκτριες έμεινε ο ΠΑΟΚ στο 57′ με την Καλέση να αποβάλλεται με (αυστηρή) δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 74′ η Ριμπάνσκα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της Χατζηχαριστού και μείωσε σε 3-1.

Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ στο 84′ έπειτα από λόμπα της Μήτκου αρκετά έξω από την περιοχή.

Τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 3-1 και το τελικό σφύριγμα να βρίσκει παίκτριες και τεχνικό τιμ του Δικεφάλου να πανηγυρίζουν ένα κουβάρι την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος!

Comments

Trending