ΑΣ

Άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον

Πάλεψαν οι παίδες του ΠΑΟΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την πέμπτη θέση με τρεις αθλητές του να κατακτούν μετάλλια. Ο Παύλος Ξούρας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, ενώ οι Νικόλας Δερμετζίδης και Αβραάμ Σωτηριάδης αναδείχτηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με την εμφάνιση του τμήματος τα εξής:

“Η εμφάνιση του ανανεωμένου τμήματος παίδων κρίνεται απολύτως ελπιδοφόρα, αφού στην πλειοψηφία τους την φετινή αποστολή αποτελούσαν αθλητές, οι οποίοι ανέβηκαν τώρα ηλικιακά στην κατηγορία και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ουσιαστικά αποτελούσε τις πρώτες εμπειρίες τους σε αυτό το επίπεδο.

Επόμενος στόχος του τμήματος, οι πανελλήνιοι αγώνες της κατηγορίας εφήβων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη, όπου στόχος είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών θα φέρει στο Σύλλογο το νταμπλ!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια, αλλά και σε όλους τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στην αποστολή!”

Comments

Trending