Connect with us

ΑΣ

Όλα θα κριθούν στο φινάλε

Η θέση του ΠΑΟΚ, η τελευταία «στροφή» και τα κριτήρια ισοβαθμίας

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Όλα θα κριθούν στο φινάλε

Αν και λαχτάρησε, ο ΠΑΟΚ πήρε μια σημαντική νίκη με 3-2 σετ επί του Μαρκόπουλου το Σάββατο στο PAOK Sports Arena για την προτελευταία αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Μια νίκη που φέρνει τον Δικέφαλο στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τις «ασπρόμαυρες» να ταξιδεύουν το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα για να παίξουν απέναντι στην ΑΕΚ στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας.

Σε αυτήν άλλωστε, θα ξεκαθαρίσει και η τελική θέση του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, ώστε να γίνει γνωστή η ομάδα με την οποία θα διασταυρωθεί στα playoffs.

Η βαθμολογία:

  1. Ολυμπιακός 56
  2. Παναθηναϊκός 47
  3. ΑΟ Θήρας 44
  4. ΑΕΚ 43
  5. ΠΑΟΚ 28
  6. Πεύκα 28
  7. Θέτις 26
  8. Ηλυσιακός 25
  9. Μαρκόπουλο 25
  10. Άρης 23
  11. Λαμία 18
  12. Απολλώνιος 15

22η αγωνιστική (κοινή ώρα έναρξης στις 18:00)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ηλυσιακός – Παναθηναϊκός

Άρης – Απολλώνιος

Μαρκόπουλο – Λαμία

Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας

Πεύκα – Θέτις

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι τα εξής:

α) ο αριθμός Νικών σε όλο το Πρωτάθλημα.

β) οι Βαθμοί που έχει συγκεντρώσει κάθε Σωματείο στο σύνολο των αγώνων.

γ) Ο λόγος του κλάσματος (πηλίκο) που θα έχει αριθμητή τα κερδισμένα σετ και παρονομαστή τα χαμένα σετ σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, με
προηγούμενο το μεγαλύτερο πηλίκο.

δ) Ο λόγος του κλάσματος (πηλίκο) που θα έχει αριθμητή τους κερδισμένους πόντους και παρονομαστή τους χαμένους πόντους σε όλους τους αγώνες του
πρωταθλήματος, με προηγούμενο το μεγαλύτερο πηλίκο.

ε) Τα αποτελέσματα μεταξύ των Σωματείων που ισοβαθμούν (κατά σειρά Νίκες – Βαθμοί – Σετ – Πόντοι).

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η μέρα του Γιαννάκη! (pics)

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο πιο πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάντα δίπλα στην ομάδα, αφοσιωμένος, αγνός, πιστός στην μεγαλύτερη του αγάπη, ο Γιαννάκης έχει σήμερα (28/4) την τιμητική του! Ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ γιορτάζει τα γενέθλια του με τους ΑΣ και ΚΑΕ να του εύχονται με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χρόνια Πολλά στο Γιαννάκη μας, που έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είναι πάντα εδώ, μαζί μας, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης, αγάπης, υπομονής και επιμονής» έγραψε από πλευράς του ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.

«Γενέθλια έχει, ο πιο πιστός οπαδός μας, ο Γιαννάκης μας! Του ευχόμαστε υγεία, και πολλές «ασπρόμαυρες» χαρές με τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Χρόνια πολλά Γιαννάκη μας!» είναι το μήνυμα του Ερασιτέχνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ