Connect with us

ΑΣ

Αγγελίδης: «Μας έχουν καταραστεί!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την ευρεία νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και την… κακοδαιμονία

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Αγγελίδης: «Μας έχουν καταραστεί!»

Επιβλητική νίκη από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που… σκόρπισε τον Ηρακλή με 92-55.

Βέβαια, ο Άγγελος Αγγελίδης, πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση των παικτριών του, δε θα μπορούσε να μη σταθεί και στη νέα ατυχία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον τραυματισμό της Κιλαζίδου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, τόνισε:

«Πριν από το παιχνίδι, λέγαμε όλη την εβδομάδα ότι δεν πάμε να κερδίσουμε, πάμε να οδηγήσουμε το σκορ όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί ξέραμε τις δυνατότητες μας.

Ο Ηρακλής δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που ήταν στον πρώτο γύρο, έχουν αλλάξει πάρα πολλά, και πάλι θέλει μεγάλη δύναμη τόσο από τις παίκτριες του Ηρακλή, όσο και από το σταφ, ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατάσταση, διότι άλλαξαν τα πάντα.

Στην αρχή της χρονιάς είπα ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, δεν είναι κερδίζω ένα παιχνίδι 20 πόντους, πανηγυρίζω και τελείωσε. Μπορέσαμε πήραμε την διαφορά, με το πολύ παραπάνω μάλιστα, με διπλάσιο σκορ. Βρέθηκαν πολλές παίκτριες σε καλή μέρα, πρώτη φορά έχουμε 43% στο τρίποντο, και αυτό έγινε διότι προπονηθήκαμε πολύ. Κάθε φορά που σουτάραμε, το κάναμε για να βάλουμε.

Στα σημεία που είπαμε να κερδίσουμε το κάναμε. Πιστεύω ότι δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο ότι έχει την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει. Αυτό ήταν το κλειδί, η άμυνα, και ό,τι βγάζαμε από την άμυνα το… τρέχαμε με 20 αιφνιδιασμούς.

Πραγματικά εύχομαι περαστικά στην Κιλαζίδου, δεν μπορώ άλλες ατυχίες, ειλικρινά. Μας έχουν καταραστεί, δεν μπορώ να το μεταφράσω αλλιώς. Έχουμε δύο χιαστούς, και τώρα χτύπησε η Κιλαζίδου, η οποία δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ελπίζω πραγματικά να είναι καλά, διότι την χρειαζόμαστε, είναι η αρχηγός της ομάδας, ο βασικός πυλώνας. Η Μυλωνάκη έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Για εμένα αυτή είναι η Μυλωνάκη, και της το έχω πει κιόλας. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλες, όποια έπαιξε, από το ένα λεπτό που έπαιξαν οι μικρές μας, έως και τα 39 τα οποία έπαιξε η Ουόκερ».

Από την πλευρά της η Βαρβάρα Μυλωνάκη, μετά το καλύτερο της έως τώρα παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Ηρακλή, είναι μία καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε τη νίκη και την διαφορά. Χαίρομαι για την ατομική μου διάκριση, αλλά όπως βλέπουμε και στο ταμπλό του σκορ, έχουν βάλει πολλά κορίτσια πάνω από 10 πόντους, και αυτό με χαροποιεί. Αφιερώνω τη νίκη στην Κατερίνα Τόλη, η οποία τραυματίστηκε, και η νίκη είναι δική της. Θέλω να δώσω περαστικά στην αρχηγός της ομάδας, Χρύσα Κιλαζίδου, η οποία χτύπησε στην αρχή του αγώνα. Συνεχίζουμε να πάρουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μένουν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον εκτός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

32' Γκολ ο Παναθηναϊκός. Ευστοχεί η Σπυριδωνίδου στο πέναλτι και κάνει το 1-0.

30' Κερδίζει πέναλτι ο Παναθηναϊκός μετά από ανατροπή της Σπυριδωνίδου από τη Νόιχαους. Βλέπει την κίτρινη κάρτα η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

27' Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τη Βαρδαλή να πλασάρει, αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ η αρχηγό του Δικεφάλου. Παραμένει το 0-0.

https://www.youtube.com/watch?v=nozTC363RZ0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Nάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»

Κανείς δε ξεχνά το Νάσο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο ΑΣ  ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από επτά χρόνια!

Η ανάρτηση του ΑΣ:

«Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»
27/04/2017-27/04/2024
7 χρόνια «μακριά» μας, για πάντα στο μυαλό μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ