ΑΣ

Έκανε ό,τι ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος επί του Περιστερίου πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο με αρκετά νέα πρόσωπα

Published

on

Με επιβλητική εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε απέναντι στο Περιστέρι και επικράτησε με 13-7 για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Δικέφαλος παραμένει στη 2η θέση ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Θ. Χατζηθεοδώρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες των ασπρόμαυρων.

Με τα γκολ των Ντέλιτς, Τσολακούδη ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το τρακαρισμένο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο.

«Κλειστό» παιχνίδι και στο δεύτερο οκτάλεπτο με τον Δικέφαλο να κάνει το 3-0 με τον Κούπμαν, αλλά το Περιστέρι να μειώνει σε 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Κυριαρχικός ο ΠΑΟΚ στο τρίτο οκτάλεπτο, κράτησε αλώβητη την εστία του, ενώ με τρία γκολ από τον Μπιτσάκο και ένα από Φρανσουά, Τσολακούδη άνοιξε για τα καλά τη διαφορά για το 8-1.

Το παιχνίδι «άνοιξε» στο τελευταίο οκτάλεπτο με τις άμυνες να χαλαρώνουν αρκετά και το τελικό 13-7 να χαρίζει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 5-0, 5-6

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου) : Αιβαλιώτης, Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης, Μπιμπίλιας, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Λεωνιδάκης, Ντέλιτς 2, Κεχαλάρης Β, Κούπμαν 3, Μανθογιάννης 1, Χατζημάρκου, Καρατζάς, Φρανσουά 1.

Trending

Exit mobile version