ΑΣ

Τεράστια ανταπόκριση!

Ανακοίνωση για όσους θα ταξιδέψουν αύριο για την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να δώσουν το "παρών" στην 4η Ορφική Συνάντηση Στίβου που διοργανώνει το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού και θα συμμετάσχουν αθλητές από 7 έως 17 ετών, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Published

on

Αυτή, αναφέρει: “Οι κρατήσεις για την εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκαν με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρόνια αφού 112 άτομα θα πάνε με τα 2 πούλμαν (70 και 50 θέσεων), και άλλα 50 περίπου άτομα ακόμα θα μετακινηθούν μόνοι τους με δικά τους μέσα.

Αποστολή 170 ατόμων δεν έχει ξαναγίνει από έναν μόνο Σύλλογο. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και αθλητές για την συμπαράσταση και υποσχόμαστε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας για τα καλύτερα αποτελέσματα.

3-4 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ και 3-4 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΓΙΩΡΓΟ 6947833647 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου. Όσοι κρατήσατε θέσεις στους προπονητές του Καυτανζογλείου θα αναχωρήσετε μπροστά από το συντριβάνι του σταδίου στην Αγίου Δημητρίου 7.00 ακριβώς.

Όσοι κρατήσατε στους προπονητές των Αμπελόκηπων, η αναχώρηση θα γίνει μπροστά από το στάδιο των Αμπελόκηπων στις 7.00 ακριβώς επίσης.

Παρακαλούμε να φροντίσετε όλοι να είστε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα για να προλάβετε να τακτοποιηθείτε στο πούλμαν.

Να δώσετε μεγάλη προσοχή στην αλλαγή της ώρας. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν αυστηρά στην ώρα τους για να προλάβουν να βρίσκονται εγκαίρως στην Αλεξανδρούπολη. Όποιοι καθυστερήσουν έστω και λίγο, θα μείνουν δυστυχώς εκτός αποστολής. Σας γνωστοποιούμε ότι δε θα υπάρξει σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή χρημάτων”.

Comments

Trending