ΑΣ

«Έκλεισε» ταλέντο ο ΠΑΟΚ!

Κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον από τους ανθρώπους του τμήματος, στο περιθώριο του «1st Christmas Cup» που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και στόχος είναι να γίνει μία διοργάνωση – θεσμός τα επόμενα χρόνια.

Published

on

Μία είδηση που πέρασε στα… ψιλά τις προηγούμενες ημέρες είναι η συμφωνία στην οποία ήρθε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την 12χρονη Παρασκευή Δέλλιου που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας της στο χώρο του αθλήματος.

Η νεαρή αθλήτρια με καταγωγή από τη Χίο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο «1st Christmas Cup» που διοργάνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά και με τις εμφανίσεις της κατάφερε να «κερδίσει» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κάνοντας εμφανές το ταλέντο που διαθέτει.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών ανακοινώθηκε και μέσα από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ενώ δε θα είναι η μοναδική, αφού θα ακολουθήσουν και άλλες, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την προσπάθεια για την ανεύρεση νέων ταλέντων.

Άλλωστε, από τη φετινή σεζόν οι άνθρωποι του τμήματος δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στις ακαδημίες του Δικεφάλου και θέλουν μέσα από αυτές να αναδειχτούν οι παίκτριες που τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουν την αυτοκρατορία του ΠΑΟΚ στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Comments

Trending