ΑΣ

Άπιαστη η ΠΑΟΚάρα!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα Καλύβια με 96-61 και συνεχίζει την προέλαση του στην Α1 μπάσκετ γυναικών

Published

on

Ο Δικέφαλος του Βορρά αύξησε τη διαφορά του από τους διώκτες του ανεβαίνοντας στο 14-4 και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Σπουδαία εμφάνιση από Ταρπάγκου και Κριμίλη, με τις Αμερικανίδες του ΠΑΟΚ και την Λύμουρα για ακόμη ενα παιχνίδι να είναι σταθερές.

Με τις Γκόβαν και Κωτούλα να δίνουν σημαντικές λύσεις στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ έδειξε από το πρώτο δεκάλεπτο τις προθέσεις του και προηγήθηκε με 24-9.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τις Ταρπάγκου, Λύμουρα και Γουίλιαμς να βοηθούν και αυτές στο σκοράρισμα, η διαφορά εκτοξεύθηκε (56-27).

Το… πάρτι του Δικεφάλου συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις παίκτριες του Μασλαρινού να είναι ασταμάτητες και να προηγούνται στο φινάλε της περιόδου με 79-40.

Η τελευταία περίοδος ήταν τυπικής διαδικασίας, με τον ΠΑΟΚ να μη ξεκολλάει το πόδι από το γκάζι και να φτάνει στην άνετη νίκη με 96-61.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη 2, Λύμουρα 10, Κωτούλα 7, Κριμίλη 11, Ταρπάγκου 12, Καρακούλα 5, Μιχαηλίδου Ε. 2, Γκόβαν 16, Τζάκσον 16, Γουίλιαμς 15, Μιχαηλίδου Κ, Τζέλου.

Comments

Trending