Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Σιάβο: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση»

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού

PAOK24

Σιάβο: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση»

Ο Φίλιππο Σιάβο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και νίκη των αθλητριών του, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-3 επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Χωριό.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής δήλωσε:

«Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι δύσκολο να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή σου. Έχουμε δύο νίκες σε δύο αγώνες, στην πρώτη αγωνιστική δεν ήμασταν τόσο καλοί. Βελτιωθήκαμε στο μπλοκ και στην άμυνα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα σε όλη τη διάρκεια του ματς. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλό ματς, με εξαίρεση λίγο στο τρίτο σετ.»

ΑΣ

Στον ΠΑΟΚ ο Παστρωμάς!

Ενίσχυση στην Κολύμβηση του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον 17χρονο αθλητή Θεόδωρο Παστρωμά εντάσσει στο δυναμικό του, το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αθλητής έχει ξεχωρίσει στο πρόσθιο και τα αγωνίσματα της μικτής ατομικής.

Το 2026 συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 200 μ. πρόσθιο στο Χειμερινό Πρωτάθλημα, ενώ στο Θερινό Πρωτάθλημα κατέλαβε την τρίτη θέση στα 400 μ. μικτή ατομική, την τέταρτη θέση στα 200 μ. μικτή ατομική και την πέμπτη θέση στα 200 μ. πρόσθιο. Παράλληλα, συμμετείχε στους τελικούς των 200 μ. πρόσθιο στο Acropolis Swim Open 2026,  εκεί όπου κατέλαβε την έβδομη θέση.

Ο νεαρός κολυμβητής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Με χαρά ανακοινώνω τη μετάβασή μου στην ομάδα κολύμβησης του ΠΑΟΚ, μια ομάδα με έντονη και συνεχή παρουσία στον χώρο της κολύμβησης. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και μια μεγάλη αλλαγή, που με δουλειά, επιμονή και την καθοδήγηση του προπονητή μου, Αντώνη Μήλα, θα επιδιώξω να πετύχω τους στόχους μου, τόσο τους ατομικούς όσο και τους ομαδικούς.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ “πάτησε” την ΑΕΚ

Οι ασπρόμαυρες έκαναν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι των Δικέφαλων για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ F&U επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-3 σετ κάνοντας έτσι το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στα αρχικά στάδια, με τον ΠΑΟΚ F&U να ανεβάζει την απόδοσή του στο κρίσιμο σημείο και να αποκτά προβάδισμα με 17-21. Οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν σε τρία σετ μπολ (21-24), η ΑΕΚ έσβησε τα δύο, ωστόσο ο Δικέφαλος διατήρησε την ψυχραιμία του και κατέκτησε το σετ με 23-25, κάνοντας το 0-1.

Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε ο ΠΑΟΚ F&U στο δεύτερο σετ, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα με 5-8. Διατηρώντας τον έλεγχο και ανεβάζοντας κατακόρυφα τον ρυθμό του, ο Δικέφαλος ξέφυγε με 12-19 και έφτασε με άνεση στο 18-25, διπλασιάζοντας τα κερδισμένα σετ.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ F&U ξεκίνησε και πάλι δυναμικά, προηγούμενος με 0-4, όμως η ΑΕΚ αντέδρασε και ανέτρεψε την κατάσταση, φτάνοντας στο 17-11. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να επιστρέψουν, μειώνοντας σταδιακά τη διαφορά μέχρι το 21-20. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έφτασε σε τέσσερα σετ μπολ, με το σκορ στο 24-20, ο Δικέφαλος έσβησε τα τρία, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την ανατροπή, με την αντίπαλό του να επικρατεί με 25-23 και να μειώνει σε 1-2.

Στο τέταρτο σετ, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ F&U επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, αποκτώντας προβάδισμα με 6-9 και στη συνέχεια με 10-16. Η ΑΕΚ προσπάθησε να επιστρέψει, ωστόσο ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε αποτελεσματικά το προβάδισμά του. Με την Γουεδέριγκτον να πρωταγωνιστεί στις τελευταίες επιθέσεις, ο ΠΑΟΚ F&U έφτασε σε τρία ματς μπολ (21-24), για να κλείσει την αναμέτρηση με 21-25, χάρη σε άσο της Δημητριάδη, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-3 σετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στη Βοσνία για την πρόκριση!

Καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας βρίσκεται το τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο στις 20:00 τη Μπόρατς η οποία ανέβαλε τον αγώνα πρωταθλήματος, στον επαναληπτικό του 2ου γύρου του European Cup.

Μετά τη νίκη επί του Άρη Νίκαιας για το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος καλείται να διατηρήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα(38-19), και να πάρει την πρόκριση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Ανανιάδης τόνισε:

«Αντιμετωπίζουμε ξανά την Μπόρατς για τον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η ευρεία διαφορά του πρώτου παιχνιδιού πρέπει να μας δίνει έξτρα σιγουριά για τη νίκη και όχι να μας οδηγεί σε εφησυχασμό, καθώς κάθε ευρωπαϊκή νίκη είναι σημαντική.

Πρέπει πάντα να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, οπότε και αυτό το ματς απαιτεί συγκέντρωση. Αν την έχουμε, θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ