Connect with us

ΑΣ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζει αλλού

Σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ δέχεται καθημερινά πόλεμο από μία κυβέρνηση που στηρίζει τον χρηματοδότη της και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη, ο ΑΣ ΠΑΟΚ έκρινε πως πρέπει να ευχαριστήσει τον γενικό γραμματέα της Σταύρο Καλαφάτη για κάτι αδιευκρίνιστο.

Σταύρος Κόλκας

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζει αλλού

Η διοίκηση Κατσαρή μπορεί να έχει προσφέρει μία ισορροπία εδώ και πολλά χρόνια, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει καταφέρει να ασκήσει την επιρροή που θα έπρεπε προς όλους τους θεσμούς, έτσι ώστε να κερδίσει ο σύλλογος. Αντιθέτως, σε κάθε ευκαιρία, δείχνει πρόθυμη να απλώσει χείρα βοηθείας σε όποιον το θελήσει, ακόμη κι αν ανήκει σε μία παράταξη που έχει οργιάσει και κατά του συλλόγου, αλλά και κατά της πόλης.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, το μόνο που έκανε από την ημέρα που αυτή η παράταξη υποβίβασε τον ΠΑΟΚ την ώρα που ξεκινούσε αγώνας στη Τούμπα, είναι να ανακοινώσει ένα προσκλητήριο βουλευτών, γνωρίζοντας βέβαια πως κανένας από αυτούς δεν θα εμφανιστεί σε μία τόσο λαϊκίστικη πρόσκληση.

Από εκεί και πέρα, το ευχαριστήριο σε Καλαφάτη δεν είναι το μοναδικό γεγονός που έχει λάβει χώρα, αφού υπάρχουν και διάφορα ραντεβού με Θεσσαλονικείς βουλευτές της ΝΔ, σε ύφος πολύ διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε.

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στον Θανάση Κατσαρή και στους συν αυτώ του, πως οι βουλευτές της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη, ανέχτηκαν έναν υπάλληλο από την Κρήτη να βάλει χέρι στο εκλογικό τους σώμα, να συνθλίψει ψυχολογικά έναν οργανισμό, ανέχτηκαν το γκρέμισμα μίας συμφωνίας τηλεοπτικών με το καλημέρα, ανέχτηκαν να παίξουν το παιχνιδάκι του καλού και κακού μπάτσου όταν ο Γεραπετρίτης πέρασε μία τροπολογία για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ ευνοούμενος, σιωπούν για όλες τις δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με πρωταγωνιστή τον χρηματοδότη τους και γενικά έχουν σοκάρει τους πάντες με την φοβία τους να υπερασπιστούν τον τόπο τους.

Ο ρόλος του ΑΣ ΠΑΟΚ δεν είναι να σαλιαρίζει με ανθρώπους που αποδεδειγμένα βρίσκονται απέναντι, αλλά να τους αναγκάζει να εναρμονιστούν με το δίκαιο και με τις θέσεις αυτών που τους εξέλεξαν.

Η σημερινή μέρα, είναι μία κηλίδα για τον σύλλογο και ο εμπνευστής αυτής της ανακοίνωσης, θα πρέπει να πάει άμεσα σπίτι του να κάνει προσωπική πολιτική με το δικό του όνομα και όχι με το σήμα του ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ