ΑΣ
Φινάλε με… περίπατο
Τα κορίτσια των Παπαδόπουλου – Μελετιάδη ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξάγεται στο PAOK Sports Arena.
Ο Δικέφαλος επέβαλε εξ αρχής τον ρυθμό του και επικράτησε εύκολα με 55-29 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Μάλιστα, από τη στιγμή που η διαφορά από νωρίς είχε “ξεφύγει” οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής και να περάσουν στο παρκέ όλες τις παίκτριες που είχαν στη διάθεση τους.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ περιμένει να ολοκληρωθούν τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, ώστε να γνωρίζει την τελική του θέση. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 3 νίκες – 2 ήττες, αλλά και πολλές εμπειρίες, όπως υπογράμμισε και η Νικολέτα Καλούτσικου στις δηλώσεις της:
«Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένες στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δείξαμε πραγματικά ποιες είμαστε. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε πολλές εμπειρίες που θα μας χρησιμεύσουν για τα επόμενα χρόνια».
Δεκάλεπτα: 16-8, 29-11, 42-20, 55-29
Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ορφανός
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Σιακαβάρα 7(1), Βουζούκου 3, Καλούτσικου 2, Τσαλή 5(1), Ζέρβα Α., Ζέρβα Ε. 10, Θεοδώρου 10, Αθανασιάδου 7, Στεργίου 9(1), Παντώτη, Χριστοδούλου, Μπαλιούση 2.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 8(1), Καραφουλίδου 2, Τρυφωνίδου 4, Δανιηλίδου, Κουρτίδου, Σιδέρη, Χαϊντάρι 4, Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 4, Γρηγοριάδου 6, Σιδηροπούλου 1.
Επιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής