ΔΙΑΦΟΡΑ

Φριτζ – Τσιτσιπάς 2-3: Με ανατροπή στα προημιτελικά του Australian Open!

Μετά από μια συναρπαστική μάχη διάρκειας 3 ωρών και 23 λεπτών

Published

on

Ο Τέιλορ Φριτζ προηγήθηκε 2-1 σετ, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τεράστια ανατροπή επικράτησε 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Μετά από μια συναρπαστική μάχη διάρκειας 3 ωρών και 23 λεπτών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε τον Τέιλορ Φριτζ (Νο.22) με 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 και έκλεισε πολύ μεγάλο ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ στα προημιτελικά του Australian Open!

Ο Έλληνας πρωταθλητής μολονότι δεν ξεκίνησε καλά έχασε το πρώτο σετ με 6-4, βρήκε τις λύσεις και απάντησε με το ίδιο σκορ στο δεύτερο σετ φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1 σετ). Ξανά, όμως, στη συνέχεια ο φορμαρισμένος Αμερικανός, Φριτζ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 6-4 κάνοντας το 2-1 στα σετ και έβαλε στον κορυφαίο τενίστα της χώρα μας… δύσκολα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, μειώνοντας τα λάθη κατάφερε και πήρε το τέταρτο σετ με 6-3, οδηγώντας το ματς σε… παράταση και πέμπτο σετ και παράλληλα δείχνοντας καρδιά και ψυχή!

Εκεί αν και ο Αμερικανός προηγήθηκε με 2-1 γκέιμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 2-2, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι το 4-4, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής με καθαρό μυαλό κατάφερε να το κατακτήσει με 6-4 παίρνοντας επική πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open.

Τα σετ: 6-4, 4-6, 6-4, 3-6, 4-6

Comments

Trending