Connect with us
Banner Image Banner Image

ΔΙΑΦΟΡΑ

Χακίμι: «Δεν δέχομαι την απονομή του Κοπα Άφρικα σε εμάς»

Δήλωση-βόμβα από τον αρχηγό της Εθνικής Μαρόκο.

PAOK24

Χακίμι: «Δεν δέχομαι την απονομή του Κοπα Άφρικα σε εμάς»

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Ασράφ Χακίμι, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη απόσταση από τη στάση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του.

Ο αρχηγός του Μαρόκο ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με την απόφαση της αφρικανικής συνομοσπονδίας να απονείμει το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα στην ομάδα του, τονίζοντας πως η κατάκτηση πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, κάλεσε και τους συμπαίκτες του να ακολουθήσουν την ίδια στάση, υπογραμμίζοντας ότι η ευκαιρία για το τρόπαιο χάθηκε στο γήπεδο.

«Η μητέρα μου, μου είπε να αρνηθούμε το τρόπαιο του Κόπα Αφρικα. Επίσημα δηλώνω ότι δεν δέχομαι την απονομή του τροπαίου σε εμάς, και ελπίζω και οι συμπαίκτες μου να πράξουν το ίδιο. Είχαμε την ευκαιρία μας να το κατακτήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε ο Χακίμι.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές νικάς, κάποιες χάνεις. Η Σενεγάλη μας νίκησε δίκαια και άξιζε τη νίκη. Θα ήταν άδικο να χαλάσουμε τη χαρά τους μετά την σκληρή δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε και συνέχισε:

«Σέβομαι την απόφαση αλλά αρνούμαι επίσημα την απονομή. Δεν κερδίσαμε το τρόπαιο του 2025. Η Σενεγάλη το έκανε και την συγχαίρω για ακόμη μια φορά».

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αναβολή για τις 27/11 στη δίκη για τη δολοφονία Καμπανού

Ο λόγος της αναβολής της σημερινή διαδικασίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού για τις 27 Νοεμβρίου έπειτα από αίτημα του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας.

Η υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, οδηγήθηκε σε δεύτερο βαθμό έπειτα από την έφεση που άσκησε ο πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, ζητώντας βαρύτερες καταδίκες για τους περισσότερους κατηγορούμενους. Σε πρώτο βαθμό, επτά από τους δώδεκα οπαδούς, είχαν καταδικαστεί με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον με πολυετείς ποινές καθείρξεις ως συναυτουργοί σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ενώ οι υπόλοιποι πέντε με πρόσκαιρες ποινές κάθειρξης ως απλοί συνεργοί στην ίδια πράξη.

Η εκδίκαση επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα (23/10), ωστόσο, λόγω ζητημάτων υγείας του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας, αναβλήθηκε για τις 27 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορυφαία επίδοση για την Εθνική Γυναικών

6η στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την 6η θέση κατέλαβε στο Eurovolley η Εθνική Γυναικών, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέκλεισε την εκ των φαβορί Γαλλία, και έφθασε στα προημιτελικά.

Το εμπόδιο της Σερβίας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο(ήττα με 3-0), ωστόσο η παρουσία στους «8» για δεύτερη φορά μετά το 1991, αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Γυναικών

Ήττα με 3-0 από τη Σερβία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Εθνική ομάδα Βόλεϊ Γυναικών ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Σερβία, στον δεύτερο όμιλο του Ευρωβόλεϊ Γυναικών 2026.

Οι Σέρβες επικράτησαν σε 72 λεπτά(25-23, 25-13, 25-18), σταματώντας ένα σερί τριών νικών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, αναμένοντας πλέον τον αντίπαλο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ