ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μείωσε ο Μπάνζα (vid)
Στο 88′ ο ΠΑΟΚ το έκανε ξανά… ροντέο
Νέο ενδιαφέρον έδωσε ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Ο Δικέφαλος μείωσε στο 88′ με τον Μπάνζα σε 2-1.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ με την εκτέλεση να γίνεται στο δεύτερο δοκάρι. Ο Χατζηδιάκος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπάνζα τη δεύτερη με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 2-1.
Ένα ακόμη κακό βράδυ, ένα ακόμη προβληματικό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κρήτη γνωρίζοντας πως θα έβρισκε απέναντί του έναν αντίπαλο που είναι πάντα επικίνδυνος και του δημιουργεί προβλήματα κι αυτό έγινε με το... καλημέρα και απόψε. Ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι χτυπώντας "καμπανάκι", το γκολ ήρθε από μεγάλο λάθος του Τσιφτσή και κάπως έτσι, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Κρητικούς, απέναντι σε έναν "Δικέφαλο" που είχε πολλές, μεγάλες ευκαιρίες, αλλά για μία ακόμη φορά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Ενδεκάδα με Μπάμπα και Ούγκρεσιτς
Το παιχνίδι απόψε ξεκίνησε με τον Τσιφτσή στο τέρμα και τους Κένι, Μιχαηλίδη, Κόστα και Μπάμπα στην άμυνα.
Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Γιάκιτς και Ζαφείρης και μεσοεπιθετικά, οι Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ούγκρεσιτς και Εντιαγέ.
Σε λίγο περισσότερα...
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λίσι: «Ασκήσαμε πολλή πίεση στον ΟΦΗ»
Τι είπε ο Ιταλός μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο
Για την ήττα και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Αλέσιο Λίσι μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Ιταλός προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε στην κάμερα της MAGENTA TV:
«Στο 0-0 είχαμε τρεις, τέσσερις καλές ευκαιρίες και έπρεπε να σκοράρουμε. Δεν το κάναμε. Από ένα ατομικό λάθος δεχτήκαμε το γκολ.
Δε συμφωνώ ότι υποφέραμε αμυντικά. Ασκήσαμε πολλή πίεση στον ΟΦΗ, αλλά αυτό μπορεί να επηρέασε την αμυντική μας λειτουργία.
Πρέπει να δουλέψουμε...».
Πίσω με δύο γκολ έμεινε ο ΠΑΟΚ στο 83' της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.
Ο Βεργέτης καταλόγισε πέναλτι σε βάρος του Μπάμπα για χέρι που έκανε μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων.
Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR με την απόφαση να μην αλλάζει.
Ο Ανδρούτσος ανέλαβε την εκτέλεση και κέρδισε τον Τσιφτσή για το 2-0.




