ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταδίκασε η Κυβέρνηση τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου!

Με… τιτίβισμα στο twitter βεβαίως βεβαίως! Ανατριχιάσαμε!

Published

on

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καυτηρίασε την απόπειρα λογοκρισίας και υπεραμύνθηκε της «ελευθερίας της καλλιτεχνικής έκφρασης», αναρτώντας σχετικό σχόλιο στον λογαριασμό του στο Twitter

Ο Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε το επεισόδιο που έλαβε χώρα σε θεατρική παράσταση του stand up comedian Χριστόφορου Ζαραλίκου, η οποία διακόπηκε από μπράβους και την τηλεπαρουσιάστρια… Σάσα Σταμάτη, με αφορμή ένα χιουμοριστικό σχόλιο του κωμικού εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καυτηρίασε την απόπειρα λογοκρισίας και υπεραμύνθηκε της «ελευθερίας της καλλιτεχνικής έκφρασης», γράφοντας:

“Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας”.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ανέφερε: “Η διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου όπως και κάθε παράστασης είναι ντροπιαστική και επικίνδυνη. Άλλο ένα σημάδι παρακμής. Η καθεστωτική νοοτροπία απο τους υποκινητές των επεισοδίων δεν είναι ανεκτή. Η λογοκρισία δεν θα περάσει, η τέχνη και η ελευθερία θα νικήσουν”.

Comments

Trending