ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τhe Opinion και PAOK24 μαζί!

Η κοπή πίττας για έναν Όμιλο που όλο και μεγαλώνει

Published

on

Μετά από πολλές περιπέτειες βρεθήκαμε όλοι μαζί! Δεν είναι και εύκολο! Είμαστε πλέον περισσότεροι από 20 και έπρεπε να βολέψουν πολλές συγκυρίες…

Το PAOK24 μαζί με το The Opinion έκοψαν την εντυπωσιακή και πεντανόστιμη ομολογουμένως  πίττα τους! Που άλλου; To Σάρωθρον και ο Άκης Σακισλόγλου έχουν τους χώρους (αλλά και την κερκίδα) και φιλοξένησαν όλο το ρόστερ! Κάπως έτσι χθες το βράδυ ήμασταν όλοι μαζί.

Βρεθήκαμε, τα είπαμε, βάλαμε νέους στόχους για το 2022 και ακούσαμε τον Σταύρο Κόλκα να προαναγγέλλει νέες μεγάλες εκπλήξεις για όλους. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ωραία πράγματα για το PAOK24, το The Opinion και όλους τους εργαζόμενους που μέσα στη δύσκολη χρονιά που έφυγε έκαναν υπερβάσεις και ανέπτυξαν σε μεγάλο βαθμό το PAOK24, βοηθώντας κάπως έτσι και την περαιτέρω  ανάπτυξη με  το The Opinion!

 

Το φλουρί έπεσε στην Σμαράγδα Στεγιαννίδου έστω και αν η όλη διαδικασία κοπής την οποία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αμφισβητήθηκε έντονα από τον… καχύποπτο Στέριο Αναστασιάδη. (Θα πάει στο CAS…).

Και του χρόνου λοιπόν! Υγιείς, δυνατοί, πολλοί περισσότεροι, με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες !!

Comments

Trending