ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στοιχεία για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από πρώην της ΑΕΛ ζήτησε η ΕΠΟ

Η υπόθεση είχε λάβει χώρα το 2019

Published

on

Το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ζήτησε στοιχεία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας στοιχεία για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης 25χρονης, από Αιγύπτιο πρώην παίκτη της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» η Ελληνική Ομοσπονδία ζήτησε στοιχεία για το που βρίσκεται η υπόθεση που διαδραματίστηκε το 2019, αλλά καταγγέλθηκε στις αρχές το Νοέμβριο του 2021. Η υπόθεση πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας προχώρησαν στη λήψη καταθέσεων

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «Η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας από τον περασμένο Απρίλιο. Η αναφορά της ΕΠΟ για “απρεπή και σεξουαλικά παρενοχλητική λεκτική στάση” του ποδοσφαιριστή έναντι της 25χρονης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία της Λάρισα, η οποία εξετάζοντας τα διαφαινόμενα αδικήματα της εξύβρισης και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της Λαρισαίας έθεσε τελικά την υπόθεση στο αρχείο για λόγους που περιγράφονται στην εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης με έγκριση του εισαγγελέα Εφετών».

Comments

Trending