ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από Αγρίνιο και Μίκρα μέχρι Γαλλία και Τσεχία!

Η επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας και όλο το πλούσιο «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα της εβδομάδας

Published

on

Με τα Χριστούγεννα να «πέφτουν» φέτος Κυριακή, όλη η αγωνιστική δράση μετατοπίζεται μεσοβδόμαδα και έτσι δημιουργούν ένα άκρως «ασπρόμαυρο» τριήμερο από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, με τα τμήματα του ΠΑΟΚ να δίνουν πολλούς και σημαντικούς αγώνες.

Την αρχή κάνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την Τρίτη που δοκιμάζεται στη Γαλλία απέναντι στη Ντιζόν στις 21:30.

Η ερχόμενη Τετάρτη θα μοιάζει με… Σάββατο, καθώς θα υπάρχουν πέντε παιχνίδια με «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ αγωνίζεται στου Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό στις 17:30.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ παίζει στην Τσεχία απέναντι στη Μπρνο στην ρεβάνς της νίκης με 3-2 στο πρώτο ματς της φάσης των 32 του CEV Cup.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στις 16:30 στη Μίκρα φιλοξενεί τα Βριλήσσια σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας με φόντο την πρόκριση στην 8άδα.

Στο ίδιο γήπεδο μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω αγώνα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου παίζει ως φιλοξενούμενη σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. Μάλιστα, πρόκειται για αγώνα που κρίνει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το φετινό Final-4 του θεσμού.

Την ίδια μέρα, στις 15:00 στο Ποσειδώνιο η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη στις 19:30 όλα τα βλέμματα των φίλων του Δικεφάλου θα είναι στραμμένα στο Αγρίνιο, εκεί όπου η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου επιστρέφει στη δράση και φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό για την 14η αγωνιστική της Super League.

Comments

Trending