Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να ποιος είναι (και ο Ερασιτέχνης) Ολυμπιακός!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που “αδειάζει” τον Μιχάλη Κουντούρη και την “ερυθρόλευκη” προπαγάνδα!

PAOK24

Να ποιος είναι (και ο Ερασιτέχνης) Ολυμπιακός!

Τι και αν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά πως ο ίδιος και… φίλοι του έκαναν “ντου” σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πινγκ Πονγκ και προχώρησαν σε προπηλακισμούς!

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης “αδειάζει” τον Μιχάλη Κουντούρη και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους, κάνοντας λόγο για πρωτοφανές περιστατικό!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για το πρωτοφανές περιστατικό της απροειδοποίητης εισόδου ανθρώπων του Ολυμπιακού ΣΦΠ στη συνεδρίαση της διοίκησης, το Σάββατο 25/02 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΟΕΠΑ σύσσωμο καταγγέλλει πως το Σάββατο 25/02 και ενώ ήταν σε εξέλιξη η πρώτη μετά κορονοϊού δια ζώσης συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ, ομάδα περίπου 25-30 ατόμων με επικεφαλής τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Χριστοφοράκη εισήλθε απροειδοποίητα στην αίθουσα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλαβε μόνος του τον λόγο και απευθύνθηκε εντόνως, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, στον πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου διαμαρτυρόμενος για την απόρριψη του αιτήματος της ομάδας του Πειραιά για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος λόγω συμμετοχής παικτών του Ολυμπιακού σε διεθνές τουρνουά.

Ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ προσπαθούσε να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης στον πρόεδρο και τον προπονητή του Ολυμπιακού, στην αίθουσα επικράτησε οχλαγωγία με άτομα από τις πίσω σειρές να φωνάζουν και να κατηγορούν χυδαιολογώντας τα μέλη του ΔΣ, ότι με την απόφαση τους εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ομάδων.
Ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη του ΔΣ παρότρυναν τον κόσμο να καθίσει στις καρέκλες που υπήρχαν στην αίθουσα ώστε να μπορέσουν οι 2 πρόεδροι να συνομιλήσουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η οχλαγωγία και ο διάλογος να γίνεται με δυσκολία.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο προπονητής του Ολυμπιακού συνέχισαν εκφράζοντας εντόνως τα επιχειρήματα τους, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ ματαίως προσπαθούσε να εξηγήσει εκ νέου το σκεπτικό της απόφασης απαιτώντας από τον Πρόεδρο και τον προπονητή του Ολυμπιακού να ησυχάσουν τους παρευρισκόμενους φίλους της ομάδας τους. Οι προσπάθειες των 2 ανδρών του Ολυμπιακού δυστυχώς δεν βοήθησαν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φωνές και οι χυδαιολογίες συνεχίστηκαν μέχρι την αποχώρηση από την αίθουσα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, έπειτα από 15-20 λεπτά.

Το ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ διεκόπη μετά από αυτό το γεγονός.

Σύσσωμο το ΔΣ μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του, σοκαρισμένο καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός και δηλώνει πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν καμία θέση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις αποφάσεις του συμβουλίου, ενώ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του. Σεβόμαστε και τιμούμε όλα τα μεγάλα και ιστορικά σωματεία που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΦΟΕΠΑ αλλά δεν επιθυμούμε την, με την κακή έννοια, “ποδοσφαιροποίηση” της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα προσφυγής εναντίον της όποιας απόφασης του ΔΣ στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), όπως και τελικά έκανε το σωματείο του Πειραιά. Μετά από αυτό καθίσταται άνευ αντικειμένου η λήψη οποιασδήποτε απόφασης για το συγκεκριμένο θέμα από το ΔΣ.

Όποια και αν είναι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ,η ομοσπονδία οφείλει και θα την σεβαστεί απόλυτα.

Στόχος της ΕΦΟΕΠΑ είναι τόσο αυτό όπως και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και οι λοιπές διοργανώσεις να κρίνονται αποκλειστικά εντός αγωνιστικών χώρων».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κώστας Βασιλόπουλος: «Ο Στέλιος Αγγελούδης γνωρίζει τα προβλήματα του ΠΑΟΚ»

Η επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου στον ΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πλήρως ενημερωμένο για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Α. Σ. ΠΑΟΚ και έτοιμο να τα αντιμετωπίσει αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήμου, χαρακτήρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Βασιλόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη τους στα γραφεία του Α. Σ. ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλόπουλου:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Α. Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή όπως επίσης και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη θερμή υποδοχή. Ο κ. Αγγελούδης άκουσε με προσοχή τα θέματα που απασχολούν τον Α. Σ. ΠΑΟΚ και έδειξε πλήρως ενημερωμένος για όλα. Τόσο για την έλλειψη αθλητικών υποδομών για να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν τα τμήματα που διατηρεί ο ΠΑΟΚ και τα εκατοντάδες παιδιά που αριθμούν οι ακαδημίες του σε όλα τα αθλήματα. Πρόβλημα που απασχολεί τα περισσότερα σωματεία της Θεσσαλονίκης και χρίζει λύσης, με συγκεκριμένο πλάνο δράση, έργα και όχι με υποσχέσεις.

Με την ίδια προσοχή άκουσε τις αγωνίες του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Α. Σ. ΠΑΟΚ για την έλλειψη σχεδίου και διάθεσης, προκειμένου να φιλοξενήσει η Θεσσαλονίκη μεγάλες διοργανώσεις, γεγονός που αναγκάζει τα τμήματα και τους αθλητές του Δικεφάλου να ταξιδεύουν κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιόμετρα για να πάρουν μέρος σε final four και τελικές φάσεις ομαδικών και ατομικών σπορ, αιμορραγώντας οικονομικά.

Ο Στέλιος Αγγελούδης είναι άνθρωπος που προέχεται από τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρέτησε με πάθος επί δεκαετίες και θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να γνωρίζει όχι μόνο τα προβλήματα του ΠΑΟΚ αλλά και των υπολοίπων σωματείων. Η αποτελεσματικότητα του άλλωστε δοκιμάστηκε, όταν ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, συνέβαλε τα μέγιστα, κόντρα σε συμφέροντα, αρτηριοσκληρωτικούς γραφειοκράτες και άλλα σοβαρά προβλήματα, για να εξασφαλιστούν τα κεφάλαια που βοήθησαν τα μέγιστα για τη συνέχιση και τελικά την ολοκλήρωση, των έργων κατασκευής του ιδιόκτητου κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, όπως τόνισε στην εισαγωγή του, ο πρόεδρος του Α. Σ. ΠΑΟΚ. Θανάσης Κατσαρής που συνεργάστηκε στενά εκείνη την εποχή με τον κ. Αγγελούδη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αχτσιόγλου: «Έχω άγχος για τον ΠΑΟΚ!» (vid)

Επική απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ώρα ανάδειξης νέου προέδρου στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη να διεκδικούν την αρχηγία, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου κατά την προσέλευση της στο χώρο όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα, όταν ρωτήθηκε εάν έχει άγχος για εκείνη έδωσε μία επική απάντηση!

«Έχω λίγη αγωνία για τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τα υπόλοιπα μετά» είπε η ίδια, που δεν έχει κρύψει άλλωστε την αγάπη που έχει για τον Δικέφαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κινδυνεύει με αποβολή από την SL2 η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Στον… αέρα το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την ΑΕΚ Β, στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου της φετινής Super League 2.

Και αυτό γιατί η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει τα 20 επαγγελματικά συμβόλαια που προβλέπει η προκήρυξη για να συμμετάσχει στην διοργάνωση, καθώς της έχει επιβληθεί ban και η ΕΠΟ δεν της εκδίδει νέα δελτία!

Φυσικά, πλην της διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα, βέβαια, τίθεται προφανώς θέμα και με την συμμετοχή της ΑΣΑ στο πρωτάθλημα, η οποία είναι επίσης «στον αέρα», βάσει κανονισμού…

Θυμίζουμε ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο 11 παρ.7 πως «ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending