ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ο Ολυμπιακός χάλασε την σύνταξη επιστολής στην UEFA για ελιτ διαιτητές»

Όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ.

Published

on

Ολοκληρώθηκε η επεισοδιακή σύσκεψη ανάμεσα στις έξι ομάδες των Play Off και τους Μπένετ – Μπαλτάκο, στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3), η οποία διήρκησε κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες (!)

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, τόνισε πως η Ένωση δεν θα τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, ξεκαθαρίζοντας πως η αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη σύσκεψη κορυφής χάλασε στο παρά πέντε τη σύνταξη επιστολής προς την UEFA για ελίτ διαιτητές.

Μόλις δηλαδή πήγε να γίνει κάτι ουσιαστικό, οι «ερυθρόλευκοι» το χάλασαν και αποχώρησαν, όπως έχουν συνηθίσει άλλωστε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν θέλουν λύση αλλά ένταση και  τοξικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωση ο αντιπρόεδρος της Ένωσης:

«Η ΑΕΚ παρέστη με μοναδικό σκοπό να προασπίσει το ποδόσφαιρο, ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστούσνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και τονίζει πως πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα μακριά από την τοξικότητα.

Στο παρά πέντε καταλήξηαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελιτ διαιτητές ή διαιτητές από την α΄κατηγορία. Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ.

Comments

Trending