EURO 2020

Σάντος: “Μπορεί να παίξει και στο Euro 2024 o Ρονάλντο”

Έθεσε ως παράδειγμα τον Μπουφόν

Published

on

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο φαίνεται πως “πιέζει” ο Φερνάντο Σάντος τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμείνει στην Εθνική ομάδα και για τα επόμενα χρόνια.

Ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον 35χρονο πλέον σταρ, έφερε σαν παράδειγμα τον Μπουφόν, που όντας 43 ετών έπαιξε και κατέκτησε το Coppa Italia σαν συμπαίκτης του Κριστιάνο. Έπλεξε το εγκώμιο του Ρονάλντο χαρακτηρίζοντας τον “πολεμική μηχανή”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά σε μέσο της χώρας του:

Ο Ρονάλντο είναι μία πολεμική μηχανή και ένας εκπληκτικός αθλητής. Φροντίζει το σώμα του με σχεδόν τέλειο τρόπο, είναι πολύ δυνατός σωματικά και ένας εξωπραγματικός αθλητής. Δεν ξέρω αν θα είναι και στο Euro 2024, μιλάμε για ένα γεγονός που θα συμβεί σε τρία χρόνια από τώρα, δεν είναι εύκολο να κάνω προβλέψεις. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κριστιάνο το 2024, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του. Το σίγουρο είναι πως θα είναι μαζί μας στο ερχόμενο Μουντιάλ, μετά θα δούμε”.

Τέλος προσέθεσε, “Την περασμένη Τετάρτη είδαμε τον Μπουφόν να κατακτά το Coppa Italia στα 43 του χρόνια. Είναι αλήθεια πως η θέση του τερματοφύλακα είναι διαφορετική και ιδιαίτερη, όμως μετρούν πολύ τα κίνητρα για κάθε παίκτη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρα πολλά. Όσο για την Πορτογαλία, θα πάει στην τελική φάση του Euro για να ξαναπάρει το τρόπαιο. Είμαι πεπεισμένος πως η Πορτογαλία είναι μία από τις βασικές διεκδικήτριες του τροπαίου”.

Comments

Trending