EURO 2020

Χάνει του Euro ο Κανού λόγω παραβίασης πρωτοκόλλου για τον Covid

Η απίστευτη γκέλα του επιθετικού της Γουέστ Μπρομ

Published

on

Μπορεί πρόπερσι ν’ ανακοίνωσε την πρόωρη απόσυρση του από την Εθνική Ομάδα, αλλά ο Ρόμπσον Κανού αποφάσισε πως φέτος θέλει να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της χώρας του για το Euro. Συμμετείχε στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών και βοήθησε τη χώρα του στην εξασφάλιση της πρόκρισης.

Ωστόσο είδε τ’ όνομα του ν’ απουσιάζει από τη λίστα του προπονητή της Ουαλίας, Ρόμπερτ Πέιτζ. Ο λόγος είναι πως ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοϊό. Τα ΜΜΕ της Βρετανίας αναφέρουν πως οι λόγοι είναι εξωαγωνιστικοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται πως παραβίασε το πρωτόκολλο κατά την διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στην Τσεχία, μαζί με τους Ρόμπερτς και Ματόντο. Το παράδοξο της ιστορίας είναι πως οι άλλοι δύο παίκτες κλήθηκαν κανονικά από τον προπονητή των Ουαλών.

Οι «28» που θα πάνε στην προετοιμασία είναι οι εξής:

Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Γουόρντ (Λέστερ), Α. Ντέιβις (Στόουκ), Λόρενς (Ζενκτ Πάουλι), Μ. Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόντον (Τότεναμ), Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Γκάντερ (Τσάρλτον), Νόριγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Αλεν (Στόουκ), Μόρελ (Λούτον), Αμπάντου (Τσέλσι), Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Τ. Γουίλιαμς (Κάρντιφ), Μουρ (Κάρντιφ), Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Γουίλσον (Λίβερπουλ), Μπέιλ (Τότεναμ), Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Ρόμπερτς (Λιντς), Λόρενς (Ντέρμπι), Ματόντο (Σάλκε), Λέβιτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λόκιερ (Λούτον), Κόλγουιλ (Κάρντιφ|), Χάρις (Κάρντιφ), Τόμας (ΚΠΡ).

Comments

Trending