EURO 2020

«Ο Έρικσεν πέθανε και επανήλθε. Δύσκολο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»

Τα λογικά ερωτήματα του καθηγητή καρδιολογίας, Σαντζέι Σάρμα, ο οποίος συνυπήρξε με τον Έρικσεν στην Τότεναμ

Published

on

Αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν αλλά μάλλον απαισιόδοξος για το αν ο Δανός άσος θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο καθηγητής καρδιολογίας Σαντζέι Σάρμα, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 29χρονο επιτελικό μέσο στην Τότεναμ.
«Προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά.
Ωστόσο, δεν γνωρίζω το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε για λίγα λεπτά και επανήλθε.
Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι. Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός, αλλά τα άσχημα πως μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα» τόνισε ο Σαντζέι Σάρμα, πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της αγγλικής ομοσπονδίας και καθηγητής στο πανεπιστήμιο “St. Georges” του Λονδίνου.

Comments

Trending