EURO 2020

Παίρνει εξιτήριο ο Κρίστιαν Έρικσεν!

Πολύ ευχάριστα νέα για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό!

Published

on

Σε πετυχημένη εμφύτευση βηματοδότη υποβλήθηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο!

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη Δανία, ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Ίντερ θα παραμείνει στην πατρίδα του το επόμενο διάστημα και αναμένεται να μεταβεί στην Ιταλία τον επόμενο μήνα, με τους “Νερατζούρι” να αναλαμβάνουν την ιατρική του παρακολούθηση ανεξάρτητα από το αν επιστρέψει ή όχι στην ενεργό δράση.

Υπενθυμίζεται πάντως πως οι κανονισμοί στην Ιταλία καθιστούν απαγορευτική την επανεμφάνιση του Έρικσεν με την Ίντερ ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τη στιγμή που υποβλήθηκε σε εμφύτευση βηματοδότη,

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο, όπου η Ίντερ θα αναλάβει όλες την ιατρική του παρακολούθηση, ανεξάρτητα αν ο Δανός μέσος επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ, να τονίζει από την πλευρά του:

“Είμαστε χαρούμενοι που είναι καλά, όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Ο Κρίστιαν περνάει και θα περάσει μερικές δύσκολες εβδομάδες και ακόμα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να τον βλέπουμε να χαμογελάει”.

Comments

Trending