ΕΥΡΩΠΗ

Ρακόβ Τσεστοχόβα καλεί Πρίγιοβιτς!

Τι αναφέρει σημερινό πολωνικό δημοσίευμα για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ

Published

on

Χωρίς ομάδα είναι αυτή τη στιγμή ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά την αποχώρησή του από τη Αλ Ιτιχάντ, με τη Ρακόβ Τσεστοχόβα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του!

Αυτό ανέφερε τουλάχιστον πριν από λίγο η πολωνική ιστοσελίδα kibice.net, τονίζοντας πως ο 31χρονος επιθετικός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Μάρεκ Παπτζουν, σε περίπτωση που “μετακομίσει” στη Ρακόβ!

Στο δημοσίευμα παρατίθεται το βιογραφικό του “Πρίγιο” και γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχημένη θητεία του στον ΠΑΟΚ και στο “χρυσό” συμβόλαιο που απολάμβανε στην Αλ Ιτιχάντ, με τον συντάκτη του κειμένου να καταλήγει:

“Επί του παρόντος, ο Πρίγιοβιτς και ο ατζέντης του ψάχνουν για άλλη μια φορά ένα κατάλληλο μέρος για να κερδίσουν πολλά χρήματα, αλλά προς το παρόν ο Σέρβος πιθανότατα θα πρέπει να μειώσει τις οικονομικές του προσδοκίες.

Η Ρακόβ Τσεστοχόβα περιμένει μια τέτοια κίνηση. Ο Μάρεκ Παπτζουν βλέπει τον Πρίγιοβιτς ως τον ποδοσφαιριστή που θα είναι ο ηγέτης στην επίθεση, αλλά λόγω των οικονομικών απαιτήσεών του, αυτή τη στιγμή είναι απλά μια επιλογή και όχι μια πραγματική ευκαιρία να ενισχυθεί η ομάδα.

Βέβαια, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες, ενώ και άλλοι σύλλογοι από την Ευρώπη ενδιαφέρονται επίσης για τον Σέρβο επιθετικό.

Comments

Trending