ΕΥΡΩΠΗ

Kοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: Η συνθήκη που ευνοεί τον Μιτρίτσα στην Κοπεγχάγη, οι αποδόσεις της Stoiximan

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη δική του “μάχη” το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Κοπεγχάγη με 4 βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Published

on

 

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Λουτσέσκου είναι η πρόκριση, σε περίπτωση όμως θετικού αποτελέσματος στη Δανία κρατάει στο ακέραιο ζωντανές τις ελπίδες της για την πρωτιά και την αυτόματη πρόκριση στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ‘βαρύ’ είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα και για τον ΠΑΟΚ που κουβαλάει και την πίεση από το απίθανο 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα. Ο ‘Δικέφαλος’ θα ψάξει αντίδραση σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, στοχεύοντας σε πολλαπλά οφέλη καθώς πέραν της προοπτικής κατάκτησης βαθμών έχει την ευκαιρία να φτιάξει και την ψυχολογία του.

Ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε ένα φρεσκάρισμα της ενδεκάδας και αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος διεθνής εξτρέμ διακρίνεται για την ταχύτητα και την ικανοτητα του να συγκλίνει από αριστερά, εκτελώντας με το δεξί σε πρώτο χρόνο.

Θα βρει χώρους ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Κοπεγχάγη, συνθήκη που ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά του βραχύσωμου κυνηγού. Την πιθανότητα να σκοράρει ο Μιτρίτσα σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης στο ‘Parken Stadion’, συναντάμε σε απόδοση 3.95 στη Stoiximan.

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ με LIVE MatchCombo & Αμέτρητα Ειδικά στη Stoiximan!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Comments

Trending