ΕΥΡΩΠΗ

Τέζαρε την Γιούβε η Σασουόλο (vid)

Πλέον η Γιουβέντους, δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει σε μία οριακή κατάσταση

Published

on

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Γιουβέντους έδειξε ότι δεν είναι στο επίπεδο να κυνηγήσει ούτε φέτος το πρωτάθλημα στην Ιταλία, καθώς υπέστει τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα εντός έδρας.

Στο σημερινό αγώνα με την Σασουόλο στο Τορίνο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Φρατέσι, δείχνοντας ότι αστειεύονται στην έδρα της Γιούβε.

Η Γιούβε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, θέλησε να αλλάξει την κατάσταση της αναμέτρησης, αλλά και δεν πάλι δεν το κατάφερε πλήρως. Οι αλλαγές των Κουαρδάδο και Κάιο Ζόρζ βοήθησαν και ο Μακ Κένι ήταν εκείνος που σκόραρε από ασίστ του Ντιμπάλα για να ισοφαρίσει και να δώσει ελπίδες στο σύνολο του Αλέγκρι.
Παρότι όμως η Γιούβε έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, δεν μπόρεσε να πατήσει σωστά στην περιοχή, δεν μπόρεσε να βγάλει τις φάσεις που ήθελε και έτσι δεν απείλησε την Σασουόλο, που η ποιοτική της επιθετική γραμμή, πάντα βρίσκει χώρους να δημιουργεί ευκαιρίες. Έτσι έτσι και στο 90+, όταν ο Λόπεζ πήρε την μπάλα από τον Μπεράντι, πλάσαρε τον Περίν και πανηγύρισε μία ιστορική νίκη με ένα αξιολήλευτο buzzer beater.
Comments

Trending