ΕΥΡΩΠΗ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό (vid)

3/3 διπλά στα παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς

Published

on

Τη δεύτερη σερί νίκη της στην Premier League πανηγύρισε σήμερα η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» επιβλήθηκαν 3-2 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι για την 21η αγωνιστική, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα σε ένα τρίλεπτο στη διάρκεια του α΄ μέρους. Τότε οι Μιχαΐλ Αντόνιο και Μανουέλ Λαντζίνι έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες, ενώ ο Αργεντινός ανέβασε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το δείκτη του σκορ στο 0-3 με το δεύτερο γκολ του. Οι «αετοί» προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι σημειώνοντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο χρόνος δεν ήταν πλέον αρκετός…

Στο μεταξύ, με το… δεξί μπήκε η Τότεναμ στο 2022, καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Γουότφορντ στο «Βίκαρετζ Ρόουντ». Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «πετεινούς» πέτυχε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά ο Ντάβινσον Σάντσες.

Νωρίτερα, την ενδέκατη σερί νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, που επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρατς του Λονδίνου», στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 21ης αγωνιστικής και, παράλληλα, του νέου έτους.

Comments

Trending