ΕΥΡΩΠΗ

Στα οκτώ τα κρούσματα στη Μπάγερν, στη «λίστα» Σανέ και Ουπαμεκανό

Τι αναφέρει το πρωτόκολλο στη Γερμανία

Published

on

Τα «θύματα» του κορονοϊού στην Μπάγερν Μονάχου αυξάνονται, καθώς οι Λιρόι Σανέ και Νταγιό Ουπαμεκανό μπήκαν σήμερα (4/01) στη μακρά λίστα των παικτών των Βαυαρών που έχουν μπει σε καραντίνα.

Με οκτώ απόντες, οι οποίοι «πηγαίνουν καλά», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, υπάρχει ανησυχία στους πρωταθλητές και πρωτοπόρους της Bundesliga ότι δεν θα μπορέσουν να δηλώσουν αρκετούς παίκτες για την αναμέτρηση της Παρασκευής (7/01) με την Γκλάντμπαχ για τη 18η αγωνιστική, με τον οποίο «ανοίγει η αυλαία» του β΄ γύρου.

Σανέ και Ουπαμεκανό υποβλήθηκαν χθες (3/01) σε ελέγχους μαζί με τον νεαρό αμυντικό, Γιόσιπ Στάνισιτς. Μόνο το αποτέλεσμα του τελευταίου ήταν αρνητικό, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της Μπάγερν.

Εκτός από τους Σανέ και Ουπαμεκανό, οι Μάνουελ Νόιερ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Κορεντέν Τολισό, Ομάρ Ρίτσαρντς, Λούκας Ερναντέζ και Τανγκί Νιαζού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους.

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL) επιτρέπει αναβολές αγώνων μόνο για ιατρικούς λόγους, αν μια ομάδα δεν καταφέρει να δηλώσει τουλάχιστον 15 παίκτες στο φύλλο αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει ακόμη με την Μπάγερν Μονάχου.

Στον αγώνα με την Γκλάντμπαχ, οι Βαυαροί θα στερηθούν επίσης των υπηρεσιών των Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ και Μπουνα Σαρ, καθώς αμφότεροι έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα.

Comments

Trending