ΕΥΡΩΠΗ

Μίντλεσμπρο: Πέταξε εκτός κυπέλλου την Τότεναμ και ο Κόντε… ψάχνεται! (vid)

Οι ατάκες του Ιταλού τεχνικού μετά τον αποκλεισμό

Published

on

Ο Αντόνιο Κόντε και η Τότεναμ, συνεχίζουν μία ιδιαίτερα «περίπλοκη» χρονιά, μετά τον αποκλεισμό τους από την Μίντλεσμπρο (1-0 στην παράταση) στους «16» του κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Ιταλός προπονητής των «σπιρουνιών», εξέφρασε την λύπη του για την έλλειψη αποτελεσματικότητας των ποδοσφαιριστών του, καθώς όπως τόνισε, θα έπρεπε να έχουν τελειώσει την πρόκριση, πολύ πριν την παράταση:

«Σε αυτόν τον τύπο αγώνα, πρέπει να ξέρεις την δυσκολία και να… σκοτώσεις, με αθλητικό τρόπο, τον αντίπαλό σου γρήγορα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ετσι, δίνεις αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Η Μίντλεσμπρο άξιζε να νικήσει. Τους δώσαμε ζωή, αφού έπρεπε να είχαμε… σκοτώσει το παιχνίδι πριν από την παράταση».

Λίγες ημέρες μετά την τελευταία ήττα από την Μπέρνλι, ο Κόντε, εμφανίσθηκε πολύ αναστατωμένος στην συνέντευξη Τύπου: «Μερικές φορές είναι σημαντικό για τον προπονητή να έχει στρατηγική κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Μετά την Μπέρνλι χρησιμοποίησα το… μαστίγιο και νικήσαμε (σ.σ στο Λιντς το Σάββατο). Μετά το Λιντς, χρησιμοποίησα το… καρότο και χάσαμε απόψε. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να μάθουμε τα μαθήματα αυτής της ήττας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί. Εν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να είμαστε μια σταθερή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ξέρουμε ότι απομένουν τρεις μήνες για την λήξη της σεζόν και για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να προσπαθήσω να βρω το σωστό κλειδί για να μπω στο μυαλό των παικτών. Ξέρω μόνο έναν τρόπο. Να εργάζομαι και να επιμένω. Δεν κρύβω, όμως, ότι υπάρχουν πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Και αυτό, είναι ένα πρόβλημα».

Comments

Trending