ΕΥΡΩΠΗ

Έπαιξαν οι Γιαννούλης και Τζόλης, μεγάλο “κάζο” για Τσέλσι (vid)

Η έναρξη της 31ης αγωνιστικής στην Premier League

Published

on

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Χρήστος Τζόλης μετά από πολύ καιρό ήταν και πάλι στις επιλογές του προπονητή της Νόριτς με τον διεθνή αμυντικό να παίρνει φανέλα βασικού για τον αγώνα στην έδρα της Μπράιτον, ενώ έπαιξε για 90 λεπτά, αλλά και ο Χρήστος Τζόλης μπήκε σαν αλλαγή στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εν τέλει όμως η Νόριτς έμεινε στο 0-0 νότια του Λονδίνου και έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος έχοντας ελάχιστες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Στην μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής η Τσέλσι έπαιξε εντός έδρας με την Μπρέντφορντ και παρότι προηγήθηκε με 1-0, γνώρισε μία οδυνηρή ήττα με 1-4 από τους νεοφώτιστους. Ο Ρούντιγκερ έκανε το 1-0 για τους “μπλε”, ενώ για την Μπρέντφορντ σκόραραν δύο γκολ ο Γιάνελτ και από ένα ο Κρίστιαν Έρικσεν και ο Γουίσα.

Στην μάχη του τίτλου, η Λίβερπουλ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γουότφορντ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε στην κορυφή μετά το 0-2 στην έδρα της Μπέρνλι.

Στα άλλα παιχνίδια της αναμέτρησης η Λίντς έμεινε στο 1-1 με την Σαουθάμπτον, ενώ η Γουλβς κέρδισε την Άστον Βίλα εντός έδρας με 2-1.

Comments

Trending