ΕΥΡΩΠΗ

Κλοπ: «Δεν είναι ρεαλιστικό το 4/4 στους τίτλους φέτος»

Απόλυτα ειλικρινής ο Γερμανός τεχνικός

Published

on

Η Λίβερπουλ μπαίνει στην κρισιμότερη φάση της σεζόν, έχοντας μπροστά της παιχνίδια που κρίνουν τίτλους σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξή του, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του να καταφέρει να κερδίσει και τους άλλους τρις τίτλους που διεκδικεί. Η ομάδα του έχει πανηγυρίσει ήδη το League Cup απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Γερμανός ανέφερε για την κατάκτηση όλων των τίτλων πως: «Δεν είναι ρεαλιστικός στόχος, και στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν. Δεν είναι -δεν μπορεί να είναι- τυχαίο ότι καμία ομάδα δεν τα έχει καταφέρει στην Αγγλία. Σίγουρα για εμάς είναι ακόμα πιο δύσκολο λόγω του προγράμματος. Αν ήμασταν είκοσι βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα θα ήταν διαφορετικό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μας απασχολεί τόσο πλέον το πρωτάθλημα. Ξέρετε όμως ότι δεν είναι έτσι, αντίθετα πρέπει να κερδίζουμε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια ».

Η Λίβερπουλ κυνηγάει τόσο το πρωτάθλημα Αγγλίας, όσο και το κύπελλο που βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μαντσεστερ Σίτι, ενώ είναι και στα προημιτελικά του Champions League που την περιμένει η Μπενφίκα.

Comments

Trending