ΕΥΡΩΠΗ

Σαμπάολι: «Κλέφτης» και «κακός στο να παίζει ποδόσφαιρο»

Ο χαρακτήρας του Αργεντινού τεχνικού, μέσα από τα μάτια των παικτών του

Published

on

Μερικοί εκ των ποδοσφαιριστών της Μαρσέιγ, κλήθηκαν να μιλήσουν για τον προπονητή τους, Χόρχε Σαμπάολι, τον οποίον δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν «κλέφτη» και «κακό ποδοσφαιριστή».

Συγκεκριμένα, οι Σάλιμπα, Αρίτ, Γκέιγ και Παγιέτ, έβγαλαν στην «φόρα» τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του προπονητή τους, σε βίντεο για το «RMC Sport», με τους ίδιους να διηγούνται πως ζουν τον προπονητή τους, μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδος.

«Είναι πολύ σοβαρός κατά την διάρκεια των προπονήσεων, ωστόσο όταν αυτές τελειώνουν του αρέσει να κάνει πλάκα με του παίκτες. Κάνει πλάκα με όλους. Από ανθρώπινης πλευράς είναι επίσης πολύ καλός προπονητής» ακούγεται να λέει αρχικά ο Σάλιμπα με τον Αρίτ να συμπληρώνει:

«Είναι επίσης κλέφτης! Κλέβει συνέχεια τους άλλους. Δεν πρέπει να παίξεις τένις μαζί του γιατί είναι πολύ κακός και προσπαθεί να σε κλέψει» σύμφωνα με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος απέσπασε έτσι τα γέλια των συμπαικτών.

Πέρα από το τένις ωστόσο, από ότι φαίνεται, δεν το έχει και με το ποδόσφαιρο, με τον χαφ των Μασσαλών, Γκέιγ, να ισχυρίζεται πως «είναι ο χειρότερος προπονητής που έχω γνωρίσει! Ακόμη και στις κοντινές πάσες δεν το έχει καθόλου. Είναι πραγματικά πολύ κακός στο να παίζει.»

 

Comments

Trending