ΕΥΡΩΠΗ

Κυπελλούχος Βελγίου η Γάνδη!

Εγχώρια διάκριση για την πρώην αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Published

on

Η Γάνδη στέφθηκε Κυπελλούχος Βελγίου απέναντι στην Άντερλεχτ. Σε παιχνίδι που μετά από 120′ οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και χρειάστηκαν την «ρώσικη ρουλέτα» για να διευθετήσουν τις διαφορές τους.

Τελικά η Γάνδη επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι. Αυτός ήταν και ο τελευταίος στόχος της βελγικής ομάδας, μιας και στο Conference League αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ ενώ στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Στα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες είχαν ως πρώτο στόχο την εξουδετέρωση του παιχνιδιού του αντιπάλου, με την Γάνδη ωστόσο να είναι πιο απειλητική, καταγράφοντας συνολικά 17 τελικές.

Στην διαδικασία των πέναλτι, αμφότερες σκόραραν τα πρώτα τρία, με την πρώην αντίπαλο του ΠΑΟΚ να βρίσκει γκολ από τους Ντε Σαρ, Χάντσε-Όλσεν και Κάστρο-Μόντες. Ο Λέμαγιτς έκανε το 4-3, η Άντερλεχτ αστόχησε, με την Γάνδη παραλίγο να την βάλει ξανά στο παιχνίδι, αφού ο ΕνΓκαντό έχασε το τελευταίο πέναλτι. Τελικά οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Άντερλεχτ αστόχησαν ξανά, δίνοντας το τρόπαιο στην Γάνδη.

Comments

Trending