ΕΥΡΩΠΗ

Επιβεβαίωση Λαπόρτα για Λεβαντόφσκι!

Το μήνυμα του προέδρου της Μπαρτσελόνα για τον Πολωνό

Published

on

Η Μπαρτσελόνα διανύει μια μεταβατική περίοδο την φετινή σεζόν. Η φυγή του Μέσι σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο σύλλογος, με τον αποκλεισμό από Champions League, Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και την γενικότερη πορεία στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε από νωρίς μακρία από την διεκδίκηση του.

Τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού δίνουν και παίρνουν για τους «Μπλαουγκράνα» με ήδη κλεισμένες συμφωνίες, όπως φημολογείται ότι είναι αυτές των Κεσί και Κρίστενσεν. Το πιο «καυτό» όνομα βέβαια, είναι αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό στράικερ να γνωστοποιεί πως θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Το όνομα του ακούγεται όλο και πιο έντονα , ώστε να φοράει την φανέλα της Μπάρτσα από την επόμενη σεζόν. Κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζουάν Λαπόρτα, σε ερώτηση που του έκανε οπαδός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν ο Λεβαντόφσκι θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα από την επόμενη χρονιά, ο ίδιος απάντησε «αυτός έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει» ρίχνοντας περισσότερο λάδι στην φωτιά για την εν λόγω μετακίνηση.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1517459157795979268?s=20&t=faBXFD0ZUMj8J_sABRGs7A

Comments

Trending