ΕΥΡΩΠΗ

Ράνγκνικ: «Θέλουμε παίκτες με ποιότητα στην επίθεση»

Ο Γερμανός τεχνικός, για την επόμενη μέρα του συλλόγου

Published

on

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως κέρδισε με 3-0 την Μπρέντφορντ, φαίνεται να έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα το τρένο για την 4η θέση και το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Ούσα στο -5 από την Άρσεναλ και με δύο παιχνίδια παραπάνω, χαρακτηρίζεται έως απίθανη, η διάψευση των παραπάνω.

Για το μέλλον των «Κόκκινων Διαβόλων» μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Γιουνάιτεντ, είναι ότι της λείπει η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι:

«Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δύο καλούς επιθετικούς για να δώσουμε στην ομάδα περισσότερη ποιότητα. Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν 5 ή 6. Είναι ο Γκρίλις εξτρέμ ή επιθετικός; Είναι όλοι επιθετικοί. Από εδώ και πέρα πρέπει να φέρουμε παίκτες με κορυφαία ποιότητα που θα βοηθήσουν πραγματικά να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Εάν συμβεί αυτό, τότε δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να γίνει και πάλι μεγάλη δύναμη η Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Είναι προφανές ότι αρκετοί θα φύγουν και υπάρχει ανάγκη για κορυφαίους παίκτες. Πιστεύω ότι αν δουλέψουν όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που πρέπει να είναι. Στο τέλος δεν είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, ειδικά τις τελευταίες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες. Είχαμε καλές στιγμές, δεχθήκαμε λιγότερα γκολ, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι εμφανίσεις δεν ήταν τόσο καλές όσο θα έπρεπε.»

Comments

Trending