ΕΥΡΩΠΗ

Ποπόφ: «Είμαστε η Λέφσκι, μπορούμε!»

Το νέο απόκτημα των Βούλγαρων για τις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ!

Published

on

Την αισιοδοξία του για την έκβαση των δύο αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο34χρονος μεσοεπιθετικός Ιβελίν Ποπόφ, αμέσως μετά το τέλος του σημερινού φιλικού της Λέφσκι με την Σεπτέμβρι Σόφιας, το οποίο σηματοδότησε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους “μπλε” της Σόφιας!

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Λέφσκι, είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

Ήταν πολύ ωραίο ως παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση συνέβησαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Προπονούμαστε μόνο δέκα μέρες, ο καθένας μας βρίσκεται σε διαφορετική φυσική κατάσταση και γι’ αυτό γίνονται αυτά τα φιλικά.

Έπρεπε να κερδίσουμε λόγω των φιλάθλων μας που ήρθαν στο γήπεδο. αλλά αυτό δεν έγινε. Χαίρομαι πάντως που έχουμε γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Ωστόσο, πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. 

Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά πού πρέπει να παίζω. Όπου βλέπει ότι είμαι πιο χρήσιμος για την ομάδα, εκεί θα παίζω. Δεν έχω αξιώσεις.

Οι πιθανότητες μας είναι πολύ μεγάλες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε η Λέφσκι, ένας σοβαρός σύλλογος. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για κανέναν. Βγαίνουμε στο γήπεδο και είμαστε έτοιμοι για μάχη“.

Comments

Trending