ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: Δουλειά κι αποφάσεις

Ανεβάζουν στροφές ενόψει Λέφσκι

Published

on

O ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην τακτική τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την κακή εικόνα και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, οι “ασπρόμαυροι” καλούνται να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο και να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, προκειμένου να είναι αυτοί που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Πέμπτης συνεχίζεται και σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, είναι πως πλέον ο Λευτέρης Λύρατζης προπονείται κανονικά, κάτι που σημαίνει πως είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους, κάτι που είχε προαναγγείλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Σταδιακά, μέχρι και την Πέμπτη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να φανερώσει και τις σκέψεις του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδθ της Πέμπτης, υπολογίζοντας τώρα και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που του δίνει μία extra λύση.

Comments

Trending