ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: Φανερώνει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου

Αυξάνονται οι επιλογές για τον Ρουμάνο τεχνικό

Published

on

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας, στοχεύοντας στη μεγάλη ανατροπή και στο εισιτήριο της πρόκρισης, με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, είχαν σήμερα πρωινό ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Ο Λουτσέσκου ρίχνει το βάρος στην τακτική και το θετικό γι’ αυτόν, είναι πως σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του, καθώς μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Λύρατζη, που αναμένεται να ξεκινήσει, ενώ σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα κι έχασε δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, τη δική του προσπάθεια κάνει ο Αντρέ Βιεϊρίνια κι αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα είναι διαθέσιμος, ενώ υπάρχουν και παίκτες όπως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κι ο Καλέντ Νάρεϊ, που θα έχουν πλέον περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα στα πόδια τους, κάτι που σημείωσε κι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το πρώτο ματς με τη Λέφσκι, όταν ανέφερε πως:

Θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως τον Μπίσεσβαρ για περισσότερο χρόνο. Ο Τόμας θα είναι πιο έτοιμος, ο Ζίβκοβιτς θα είναι καλά μιας και μετά την Ολλανδία είχε κάποια προβλήματα. Γενικότερα θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε πολύ καλά τις λεπτομέρειες, κάτι που έκανε ο αντίπαλος πολύ καλά“.

Μέχρι και την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το πλάνο του Λουτσέσκου με φόντο τη Λέφσκι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει σε όλους τους τομείς με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να έρθει η ανατροπή.

Comments

Trending