ΕΥΡΩΠΗ

Σε ειδικό θεραπευτή παίκτες της Λέφσκι ενόψει ΠΑΟΚ!

Κάνουν τα πάντα για την πρόκριση οι Βούλγαροι

Published

on

Το 2-0 του πρώτου αγώνα, έχει δώσει σημαντικό προβάδισμα στη Λέφσκι Σόφιας ενόψει της μεθαυριανής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο στον αγώνα του «Georgi Asparuhov», είχαν κάποιες βασικές απουσίες από το ρόστερ τους, λόγω τραυματισμών.

Την τελευταία στιγμή μάλιστα, ο Ολλανδός αμυντικός, Φαν ντερ Καπ, τελικά είχε τεθεί στη διάθεση του Στάνιμιρ Στοΐλοφ, παρότι είχε ένα θέμα τραυματισμού, την Τρίτη, το οποίο και ξεπέρασε. Και τότε, οι Βούλγαροι ανέφεραν, ότι ο ποδοσφαιριστής της Λέφσκι, έκανε μία ειδική θεραπεία και στο τέλος, κατάφερε να παίξει στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, έχει γίνει γνωστό ότι ο αριστερός μπακ, Τσουνάμι, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην Τούμπα, ενώ όσον αφορά άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, που έχουν θέματα τραυματισμών, δημοσίευμα στη Βουλγαρία, σημειώνει ότι βρέθηκαν στο Πλόβντιβ για τα θέματα τους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο λόγος του ταξιδιού τους στο Πλόβντιβ ήταν για να κάνουν θεραπεία, με τον Πάσκο Ράιτσεφ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «μάγος» στη γειτονική χώρα και θεωρείται εξειδικευμένος στην άμεση αποκατάσταση τραυματισμών!

Ο συντάκτης αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές της Λέφσκι, ήταν οι δύο μέσοι Κράεφ και Στεφάνοφ, καθώς και ένας νεαρός, τον οποίο δεν κατονομάζει, με τον Κράεφ να έχει ξεπεράσει πλήρως πλέον τον τραυματισμό του και να αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στεφάνοφ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δε θα παίξει ούτε στη ρεβάνς της Τούμπας, ενώ το ίδιο σημειώνεται και για τον έμπειρο Ποπόφ, παρότι συμμετείχε χθες στην προπόνηση της Λέφσκι…

Comments

Trending